Vanaf december 2015 tot oktober 2016 ligt een selectie van de sieraden van Barbara Smith te koop bij Concept Store Poush in Wassenaar en in Noordwijk!

Sieraden Barbara Smith bij Concept Store Poush WassenaarConcept Store Poush

Poush streeft vol passie naar vernieuwing in winkelen en ondernemerschap door middel van het opzetten van concept stores. De pop-up stores worden gekenmerkt door een unieke winkelbeleving en een design interieur, vol met mooie labels en producten die geselecteerd zijn op hun kwaliteit en originaliteit.

“Wij bieden interessante labels, designers en creatieve ondernemers een bijzondere plek in onze stores. Hierbij geven wij gehoor aan de vraag van de lokale consument en hun levensstijl: Urban Retail.”

 

Barbara Smith sieraden in Poush Wassenaar en Noordwijk

Sieraden Barbara Smith bij Concept Store Poush WassenaarNu dus ook de unieke sieraden van Barbara Smith te bewonderen én uiteraard te koop in de Poush Store in Wassenaar. De winkel bevindt zich in het voormalige pand van de Free Record Shop en trekt veel bekijks. Het is namelijk de allereerste pop-up concept store met deze formule in Wassenaar. Naast Barbara Smith vind je er labels als Monday is a basic bitch, Chabo, Smart3DPrint, Color me Socks en Place du soleil.

 

 

Vanaf 28 februari komt De Poush Store Noordwijk  wegens doorslaggevend succes weer terug!

Ook dit keer zal de Poush Store het winkelend publiek in Noordwijk aan Zee aangenaam verrassen met unieke, met zorg geselecteerde en handmade
producten op het gebied van Home, Lifestyle & Fashion.

Ben je in de buurt? Struin op je gemak rond in deze heerlijke winkels en bekijk natuurlijk ook even onze selectie aan sieraden! Wie weet ontdek je net die ene unieke ring of set oorbellen die perfect bij jou past! Of als persoonlijk cadeautje voor je moeder of beste vriendin. De perfecte match gevonden? Laat het ons weten en stuur ons een mailtje of berichtje op Facebook.

Adres Poush Store Wassenaar

Langstraat 39
2242 KK Wassenaar

Adres Poush Store Noordwijk

Hoofdstraat 98

2202EZ Noordwijk

Share This