Ringen zwart zirkonium met 14k goud

350,00

 

Een minimalistisch en opvallende ring van zwart zirkonium, verfijnd met een strakke lijn of stip van 14 k goud.

Details:

Materiaal: zirkonium, 14 k goud

Dikte: 2 mm

Breedte: 4.5 mm en 1.5 mm

 

Artikelnummer: W20R02 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De prijs voor deze zwarte zirkonium ringen zijn voor een set. Wilt u een andere breedte? U kunt kiezen uit een breedte van 1.5 t/m 5 mm. Bij een breedte 1.5 mm loopt de ringmaat vanaf 16 t/m 22. Overige breedtes in de ringmaten 17.5 t/m 21.

De aangegeven prijs is voor deze 2 ringen. Geef aangegeven ringmaat door bij de bestelling van breedtemaat 1.5 mm. De ringmaat voor de ring van 4.5 mm graag invullen bij notities tijdens de bestelling.

U kunt ook telefonisch of via email contact opnemen.

Bent u niet zeker van uw ringmaat, bestel dan eerst de ringmeter.

ZIRKONIUM:
Zirkonium is een chemisch element
Het metaal zirkonium is bestendig tegen veel chemicaliën en bovendien hypoallergeen. Het heeft een hardheid van 5.0 op de schaal van Mohs, vergelijkbaar met gelegeerd goud. In gewicht is het vrij licht, net iets zwaarder dan titanium, maar weer lichter dan koper.

Sieraden van zirkonium zijn zeer geschikt als trouwring. Het bijzondere van het metaal is dat er door verhitting een antraciet zwarte huid op ontstaat. Deze huid is keramisch hard, veel harder dan het metaal zelf. De combinatie van grijs zirkonium metaal en zwart zirkonium oxide in een sieraad geeft een prachtig en bijna industrieel effect.

Andere suggesties…

Share This