Werkbank te huur

 

Ben je aankomend edelsmid, of wellicht al langer werkzaam in het vak edelsmeden, en op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Huur per dag een werkbank in het atelier van Barbara Smith.

 

Werkplek huren atelier Amsterdam

Werkbank edelsmid te huur in atelier!

De werkbanken zijn ideaal wanneer je een plek nodig hebt om in alle rust zelfstandig te werken. Je hoeft enkel je eigen (klein) gereedschap mee te nemen. Je kunt verder gebruikmaken van alle faciliteiten die het atelier Sier Raad Foru biedt.

De ruimte beschikt over diverse handgereedschappen en grotere gereedschappen als een wals, hangmotor, een ultrasoonreinigingsapparaat, een polijstmachine, gasbrander, tevens is een zuurstofbrander aanwezig, een ringoprek-/verkleinapparaat. Ook kun je gebruik maken van een oven, indien je graag wilt werken met emaille. Daarnaast is het ook mogelijk om een gietwerkstuk te maken.

Werkplek per dagdeel te huur voor edelsmid

Je huurt de werkplek voor een vaste lage prijs van €25,00 excl.btw per dagdeel ( 4 uur). Klein handgereedschap, zoals zaagbeugel/zaagjes, tangen, vijlen ed. neemt u zelf mee. De werkbanken zijn op diverse dagen in de week beschikbaar. En wil je voor een (on)bepaalde periode op een vaste dag per week aan uw sieraden werken? Dat is uiteraard ook mogelijk. De betaling wordt dan vooraf per maand voldaan.

Ontbreekt het je net aan die ene steen of dat andere handgereedschap? Dan kun je deze materialen ook bij Sier Raad Foru aanschaffen. Ben je geïnteresseerd in een werkplek of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op met Barbara!

Share This